Ekm

Okulum Temiz projesi kapsamında Onikişubat İlçe Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Birimi, 12.10.2023 tarihinde Perşembe günü okulumuzda öğrencilerimize Hijyen, Kuduz ve Zararlı Haşerelerden korunma hakkında eğitim verdiler.Öğrencilerimize; Onikişubat İlçe Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Biriminden Uz. Dr. Emine Ahsen BERTİZLİOĞLU Hijyen Eğitimi Sunumunu, Dr Sena ARDA Kuduz eğitimi sunumu ve Zararlı Haşerelerden nasıl korunabiliriz sunumlarını yaptılar.  Sunumlardan sonra Hemşirelerimiz; Emel MANKEN, Hamide ŞAHİN ve Doktorlarımız, öğrencilerimizle  soru-cevap şeklinde özel görüşmeler yaparak eğitimlerini tamamladılar.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında Onikişubat Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi 04.10.2023 tarihinde Çarşamba günü okulumuzda öğrencilerimiz ile Mevlid-i Nebi Gençlik Buluşması Programını gerçekleştirdiler. Program okul müdürümüz Yagup KAYA'nın açılış konuşmasının arkasından İl Müftü Yardımcımız Mehmet DEMİR güzel bir konuşma yaptı. Program daha sonra ilahiler ve ikramlar ile devam etti.

May

Okulumuzla ilgili bilgileri aşağıdaki iletişim numaralarını arayarak öğrenebilirsiniz.

Kas

28.11.2019 tarihinde okulumuzun koridorlarını öğrenme alanı haline getirdik. Kur'an-ı Kerim'de adı geçen 25 Peygamber'in hayatını ve özelliklerini görselleştirerek Peygamberler köşesi oluşturduk. Okulumuz öğretmenlerinden Beyza KOPTAY ve Derya DURGUN'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

08.11.2019 tarihinde öğrencilerimizi  mesleki tatbikatı gerçekleştirmek amacıyla Kale Camii'ne götürdük. Yaptığımız uygulama öğrencilerimizin mesleki yeterliliklerini geliştirecektir.

Kas

Okul müdür yardımcımız Ali DEMİREL tarafından devamsızlığı üç ve üzeri olan öğrencilerimizin velileri aranmış ve bu konuda bilgilendirme yapılmıştır.

Kas

18.11.2019 tarihinde Abdulfettah Ebu Gudde'nin "Bir Eğitimci Olarak Hz.Muhammed (s.a.v) ve Öğretim Metodları" kitabının kritiğini okul müdürümüz Yagup KAYA'nın başkanlığında öğretmenlerimiz ile gerçekleştirdik. Okulumuz imam hatip lisesi olması dolayısıyla dini eğitimi temel almıştır. Dini eğitim noktasında en güzel örnek Peygamber (s.a.v) 'imizdir. O'nun öğreticiliğinin temelinde şefkat ve merhamet vardır. Öğreticilik mirasının taşıyıcısı olan biz öğretmenler O'nun örnekliğinde kalplere dokunabilir ve görevimizi layıkıyla yerine getirebiliriz.

Kas

Okulumuzda 11. sınıf öğrencilerine 11.11.2019 tarihinden itibaren koçluk sistemi uygulanmaya başlamıştır.  Koçluk sisteminin uygulanmaya başlanmasının amacı öğrencilerimizin öğrenme şeklinde kişisel özelliklerini ortaya çıkarmak, öğrenciye etkili ve verimli çalışma alışkanlığı kazandırmaktır. Öğrenci koçları, öğrencilerin deneme sonuçları,derslerdeki başarı durumlarının yanında davranışlarını da takip ederek akademik ve ahlaki gelişmelerine rehberlik edecektir. Yıl sonuna kadar koçluk sistemi devam edecektir. Özverili davranan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda 9/10/2019 tarihinde deprem tatbikatı yapılmıştır.