Mrt

23 Şubat Cuma günü İHH Vakfı gönüllülerince getirilen montlar öğrencilerimize dağıtıldı. Tebessüme vesile olan bu paylaşımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Rabia Sili tarafından 12. sınıf öğrencilerine  “Deneme Analizi ve Deneme Başarısını Artırma” konulu seminer verildi.

Mrt

Mesleki tanıtım günlerimizde bu hafta İnşaat Mühendisi Fetullah Görkem Avşar öğrencilerimize inşaat mühendisliğini tanıttı.Sınava hazırlık süreci ve üniversite hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Karşılıklı soru cevap etkinliği şeklinde sohbet havasında güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Mrt

ÇEDES projesi kapsamında Onikişubat Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi 05.03.2024 tarihinde Salı günü okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz Çok amaçlı salonunda Gençlik merkezi Vaizimiz Halil Özkılıç Hoca ile öğrencilerimiz Ramazan ayında  ne yapabiliriz konulu maneviyat dolu, güzel ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Mrt

Ramazan ayı Yaklaşırken  Okulumuz ve Pansiyonumuzda Ramazan ayında öğrencilerimizin mukabele  okuyabilmeleri için Hayrat Vakfına bağlı Hayrat Yardım Kahramanmaraş Temsilcisi Ubeyd KÖŞKER Bey tarafından okulumuza 40 adet Kur'an-ı Kerim ve 15 adette Yasin cüzü hediye edildi.

Mrt

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Rabia Sili tarafından 11 ve 12. sınıf öğrencilerine  “Sınır Koyma Becerisi” konulu seminer verildi. Ayrıca öğrencilere konuyla ilgili Sınırmetre testi dağıtıldı öğrenciler kendilerini puanladılar. Sınıfta ve çok amaçlı salonda sınır koyma ile ilgili eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

Kale Şehit Ökkeş Karaca İlkokulu sayın Okul Müdürü Ali Kaplan, sayın Müdür Yardımcıları Kadir Kalaylı ve Fatih Kalaylı mesleki tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı verimli bir söyleşi oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Etkinlik haftası kapsamında okulumuzdaki tüm sınıflarda eş zamanlı olarak kitap okuma etkinliği yapılmıştır.

Ock

Okulumuz bünyesinde Aralık ayı boyunca sınıflar arası münazara yarışması yapıldı. Eğlenceli dakikalar yaşanan yarışmaların kazananı 11-B sınıfı öğrencileri olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında masa tenisi turnuvası yapıldı.