May

Kale Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kız A.İHL ev sahipliğinde Batı Köyleri Ortaokullar arası Kız Voleybol Turnuvası geniş bir katılım ve heyecanlı bir şekilde başladı. Turnuvaya katılan tüm okullara teşekkür ederiz.

May

Değerli Anne Babalar;

Okulumuzun “Güvenli İnternet Kullanımı, Stres ve Öfke Yönetimi” başlıklı veli seminerine katılımlarınızı bekleriz.

Tarih: 9 Mayıs Perşembe

Saat: 14:00

Yer: Kale Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ‎

Nis

Kale Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde Batı Köyleri Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması yapıldı. Bilgi yarışması bölgede büyük ilgi gördü. Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet AKKÜNCÜ,  Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şerif IRMAK, bölge okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, muhtarlar ve velilerin katılımı ile yarışma yapıldı.  Bilgi yarışmasına Batı Köylerinden 13 okul yarışmacı olarak katıldı. Bilgi yarışmasında Kale Karataş Ortaokulu birinci, Cüceli Sevim Silahlı Ortaokulu ikinci, Dereboğazı Kadılı Atatürk Ortaokulu üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren okullarımızı tebrik eder, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, okulumuz velilerine “Aile İçi İletişim Eğitimi” düzenlemiştir. Eğitimi veren değerli Psikolojik Danışmanlarımıza emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Rabia Sili tarafından öğrencilere  “Kadına Şiddetle Mücadele” konusunda seminer verildi.

Nis

Öğrencilerimiz, Mübarek Ramazan ayında Kale Mahallesi Karataş Camiinde mahalle sakini bayanlara ve okul pansiyonumuzda öğrencilerimize  mukabele programı yaparak Kuranı Kerim hatmi yapıyorlar.

Mrt

Okulumuzda 18 mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma pragramı düzenlendi.

Tde öğretmeni Ferhat Avşar ve Felsefe öğretmenimiz Salih KAZAN ve öğrencilerimizin hazırladığı programın giriş konuşmasını okulumuz müdür baş yardımcısı Fatih Köşker yaptı.

Mrt

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Rabia Sili tarafından öğrencilerle  “Teknoloji Bağımlılığı” konusunda istasyon tekniğiyle grup rehberliği gerçekleştirildi. Eğlenceli ve öğretici geçen etkinlikte öğrencilerin farkındalığı arttı.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart deprem farkındalık haftası kapsamında deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

12 Mart 1921, Türk milleti açısından çok önemli bir tarihtir. Bunun nedeni, İstiklal Marşı'nın kabulü ve milli marşımız olarak belirlenmesidir.

Mrt

23 Şubat Cuma günü İHH Vakfı gönüllülerince getirilen montlar öğrencilerimize dağıtıldı. Tebessüme vesile olan bu paylaşımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Rabia Sili tarafından 12. sınıf öğrencilerine  “Deneme Analizi ve Deneme Başarısını Artırma” konulu seminer verildi.

Mrt

Mesleki tanıtım günlerimizde bu hafta İnşaat Mühendisi Fetullah Görkem Avşar öğrencilerimize inşaat mühendisliğini tanıttı.Sınava hazırlık süreci ve üniversite hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Karşılıklı soru cevap etkinliği şeklinde sohbet havasında güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.