T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kale Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef YKS

Nis

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Rabia Sili tarafından HEDEF YKS projesi kapsamında öğrencilere  “Sınav Kaygısı, Motivasyon” konusunda seminer verildi.

Şbt

Okulumuzun Rehber ögretmeni Rabia Sili ve Okul Koordinatörü Fatih Akkoyunlu tarafından 11. Sınıf öğrencilerine Hedef YKS tanıtımı yapıldı. YKS sürecinin nasıl yürütüleceği, bu süreçte neler yapılacağı ve başarayı nasıl ulaşılacağı anlatıldı. Sunumun ardından öğrencilerin soruları alındı ve cevaplandı. Öğrenciler sunum sonunda memnun bir şekilde ayrıldı.

Şbt

12. Sınıfların deneme analizleri üzerine toplantı yapıldı.

MESLEKİ TANIM GÜNLERİ

Hedef YKS Bilgilendirme Toplantısı

Şbt

Okulumuzun Rehber ögretmeni Rabia Sili ve Okul Koordinatörü Fatih Akkoyunlu tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik Motivasyon ve sınav Kaygısı semineri gerçekleştirildi.Öğrencilerin motivasyonunu artirmak için yapilan seminer karşılıklı sohbet havası içinde geçti. Sınav kaygısı yaşayan öğrencilerin bu kaygı ile nasıl başa çıkabilecekleri anlatıldı. Seminerin sonunda öğrenciler mutlu  ve motive bir şekilde salondan ayrıldı. Bu tür seminerlerin zaman zaman yapılmasında hem fikir olunuldu

Şbt

Okulumuzun rehber öğretmeni Rabia Sili ve okul Koordinatörü Fatih Akkoyunlu tarafından ögrencilerimize MSÜ 2024 hakkında bilgi verildi. Tanıtım filminin izletilmesinin ardından öğrencilere sunum yapıldı. Ayrıca Sınava giderken yanlarında neler göturecekleri ve sınav anında nasıl davranmaları hakkında bilgi verildi.

Kas

4 Aralık 2023 tarihinde 9,10,11,12.sınıf öğrencilerimizin eksikliklerinin tespiti amacıyla deneme sınavı yapılacaktır.

Aynı zamanda her sınıf seviyesşinde birinci olan öğrencilere ödül verilecek.

Kas

2023-2024 Kasım Ara Tatil Akademik Program

Ekm

Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Rabia Sili ve Hedef Yks Koordinatörümüz Fatih Akkoyunlu tarafından 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize 26 Ekim Perşembe günü “Hedef Yks Tanıtımı, Yks Sınavı Hakkında Genel Bilgiler ve Yök Atlas Tanımı” konulu seminer verildi. Öğrencilerin de aktif katılımıyla verimli bir seminer gerçekleşti. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 9,10,11. sınıf öğrencilerine yönelik Türk Dili ve Edebiyatı dersinden haftalık tarama testi yapıldı. Öğrencilerimizin seviyelerini belirlemek, eksikliklerini tespit edip önlem almak amacıyla bu haftaki tarama testi yapıldı. Emeği geçen Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Akademik takip komisyonu ve çalışmalarımız

Ekm

Okulumuzda 12. sınıf öğrencilerine yönelik TYT deneme sınavı yapıldı. Öğrencilerimizin seviyelerini belirlemek, eksikliklerini tespit edip önlem almak ve gerçek sınava hazırlık yapmak amacıyla bu sınavı gerçekleştirdik. Emeği geçen Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.